COVID-19 în MOLDOVA

Năstase: Mințile noastre sînt umbrite de tot felul de opinii

Năstase: Mințile noastre sînt umbrite de tot felul de opinii

E nevoie de un consens politic național în procesul combaterii epidemiei și a crizei prin care trece astăzi țara, a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

„Știți unde ar trebui să ne concentrăm cu toții întreaga societate, fie că cineva are simpatii politice de dreapta, altcineva de stînga? Cu toții ar trebui să ne concentrăm pentru crearea unui consens politic național în ceea ce înseamnaă combaterea epidemiei, combaterea crizei economice”, a menționat politicianul în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

Politicianul a sugerat că societatea moldovenească se lasă influențată de tot felul de păreri neargumentate, venite de la oameni iresponsabili.


„Cel mai grav lucru este că mințile noastre sînt în momentul de față umbrite de tot felul de opinii, de tot felul de păreri, „părerologia” în R.Moldova este la modă astăzi. Cei mai vocali care analizează astăzi sînt știți cine? Niște nedesăvîrșiți, niște oameni care nu au terminat o școală. Am văzut niște analiști, oameni care nu știu ce înseamnă responsbilitate pentru a crește un copil, acești oameni nu poartă nico responsabiliate”, a mai spus Năstase.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load