COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase își plînge de milă: Regrete depănate după ce a pierdut alegerile

Năstase își plînge de milă: Regrete depănate după ce a pierdut alegerile

Andrei Năstase consideră că a pierdut alegerile pentru că nu ar fi avut resurse suficiente și nu și-a putut convinge alegătorii de dreapta. El spune că propaganda a jucat un rol decisiv, iar rezultatul scrutinului și-l asumă.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Natalie Morari” de la TV8.

„Îmi asum acest rezultat. Eu sînt un om care știe să-și tragă concluzii din ceea ce a făcut bine său rău. Eu știu că s-a putut mai bine. Nu am să dau vina pe lipsa de bani, deși ea este una evidentă. S-a văzut o diferență enormă dintre resursele pe care le-am avut noi și resursele pe care le-a cheltuit contracandidatul nostru. sînt bani foarte grei care au fost băgați în această competiție”, a spus Năstase.


Politicianul a numărat care au fost motivele pentru care nu a devenit primar de Chișinău.

„Probabil ar fi trebuit să fiu mai convingător cu niște segmente electorale. Vreau să recunosc că am evaluat și m-am gîndit foarte atent, dacă lipsa de la alte dezbateri din primul tur a contat. Îmi asum asta. Propaganda este greu de contracarat în condițiile în care nu ai bani, nu ai televiziuni. Am comis mai multe greșeli, sînt sigur. Acuma am luat lecția pe care ne-a dat-o Dumnezeu și mergem mai departe cu modestie. Este și un semnal din partea oamenilor, care și-au dorit mai multe rezultate în aceste cinci luni de zile”, a precizat Andrei Năstase.

Politicianul a pierdut fotoliul de primar în turul doi de scrutin electoral desfășurat duminică, 3 noiembrie, cu un scor de 47,61%.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load