COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase îi reproşează Maiei Sandu că a deturnat cursul european al Republicii Moldova

Năstase îi reproşează Maiei Sandu că a deturnat cursul european al Republicii Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, este acuzată din nou de faptul că îşi face PR politic de pe urma donaţiilor primite de Republica Moldova din România, pe care şi le atribuie nejustifcat. De această dată, atacul frontal vine chiar din partea preşedintelui PPDA, Andrei Năstase, şi a fost lansat în cadrul emisiunii „Loc de Dialog”, de la Radio Moldova.

„Aţi văzut şi cu aceste ajutoare primite din România şi din întreaga lume. Noi am mulţumit poporului român, dar nu am făcut PR pe acest lucru şi aşa vom face şi de acum încolo. Membrii PPDA nu au apelat la mijloace venite de la stat sau la donaţii, ci au scos bani din buzunarele lor au scos nişte bani, pentru a ajuta medicii moldoveni”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul PPDA a acuzat-o pe Maia Sandu şi de faptul că a cedat nejustificat puterea în toamna anului trecut şi că, din acest motiv, Repbica Moldova ar fi ratat implementarea mai multor reforme.


„Astăzi am fi continuat nişte reforme, am fi avur reforma justiţiei. Moldova ar fi fost mai aproape de România, mai aproape de Europa, de lumea civilizată. Aici e marea problema, a diferenţei de abordare dintre noi şi alţii”, a mai spus Andrei Năstase.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load