TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Năstase despre decizia Procuraturii: Castelul construit de Plahotniuc începe să se prăbușească

Năstase despre decizia Procuraturii: Castelul construit de Plahotniuc începe să se prăbușească

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, a comentat decizia de astăzi a Procuraturii Generale care a pornit urmărirea penală pe faptul uzurpării puterii de stat de către fosta guvernare.

Năstase a depus anterior denunțul la Procuratura Generală privind necesitatea inițierii un dosar penal, transmite Noi.md

„Castelul din cărți de Joc construit de Plahotniuc și slugile sale începe să se prăbușească! Am spus că nu mă las! Iar încăpățînarea mea a dat roade: noul Procuror general interimar tocmai a dat curs cererii mele și a anulat ordonanța de refuz în pornirea urmării penale pe faptul uzurpării puterii de stat a predecesorului său! Denunțul meu va fi așadar examinat de Procuratură! Cei vinovați de această crimă gravă – cea mai gravă dintre toate – trebuie să fie trași la răspundere! Voi lupta pînă la capăt și voi furniza Procuraturii toate informațiile necesare pentru bunul mers al anchetei!”, a declarat Andrei Năstase.

Procuratura Generală a anunțat pornirea urmăririi penale pe faptul uzurpării puterii de stat de către fosta guvernare, după ce un demers în acest sens fusese depus anterior de Andrei Năstase, dar fusese respins de fosta conducere a PG.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load