Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Năstase declară război deschis Maiei Sandu! Declarația liderului PPDA

4 mar. 2020,, 16:33   Politică
3991 0

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îndeamnă oamenii din circumscripţia Hînceşti să nu voteze pentru candidatul PAS, Olesea Stamate. Într-o intervenţie live pe Facebook, Năstase spune că alegătorii trebuie să susţină oamenii, nu partidele care stau în spatele acestora, făcînd trimitere clară la candidatul Olesea Stamate, susţinută de partidul Maiei Sandu.

“Vă rog să susţineţi oamenii şi nu partidele care îi susţin. Uitaţi-vă ce au făcut în timp, ce a făcut în timpul cînd era foarte complicat în Republica Moldova. Noi ştim ce a făcut Grigore Cobzac, a rezistat alături de alţi oameni care nu şi-au pierdut demnitatea”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că Platforma Demnitate si Adevăr îl susține pe candidatul independent Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi, care vor avea loc pe 15 martie în circumscripția uninominala nr. 38 Hîncești.

La rîndul său, Partidul Acţiune şi Solidaritate o susține pe Olesea Stamate, fost ministru al Justiţiei şi persoană apropiată de liderul, formațiunii, Maia Sadu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?