COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase a spus dacă va participa la prezidențiale

Năstase a spus dacă va participa la prezidențiale

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, afirmă că, la alegerile prezidențiale din 2020, va pleda pentru unitatea forțelor politice pro-europene și pro-democratice.

Într-un interviu pentru Adevărul, Andrei Năstase a fost întrebat dacă intenționează să candideze pentru funcția de președinte sau o va susține pe Maia Sandu, transmite noi.md cu referire la Jurnal.md.

„E prematur în momentul de faţă. Eu reprezint un partid, Platforma DA, care în 2016 a făcut un gest fără precedent în Republica Moldova, a susţinut un candidat comun la prezidenţiale, pe doamna Maia Sandu. În momentul de faţă preocupările mele personale sînt pentru construcţia de partid, pentru consolidarea structurilor teritoriale ale platformei DA, pentru consolidarea parteneriatelor noastre interne şi externe, pentru atragerea oamenilor de calitate, de experţi, de profesionişti, oameni care ar putea să facă faţă de unii singuri unei guvernări. Mai e mult pînă la prezidenţiale. Din păcate, anumiţi actori politici din Republica Moldova au început deja campania prezidenţială cu aceleaşi mijloace de propagandă, de fake news, de atac la persoană, de calomniere, denigrare, sînt puse în acţiune”, a declarat Andrei Năstase.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load