COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase a fost preîntîmpinat de președinție

Năstase a fost preîntîmpinat de președinție

Președintele Igor Dodon califică declarațiile lui Andrei Năstase, care l-a acuzat astăzi de ipocrizie, ca fiind niște „atacuri gratuite” și îl îndeamnă pe liderul Platformei Demnitate și Adevăr să vină cu soluții la problemele chișinăuienilor, dacă s-a lansat în campania electorală pentru funcția de primar al capitalei, în loc să atace Președinția.

„În plină campanie electorală, unii concurenți încearcă să-și sporească prezența mediatică din contul atacurilor gratuite în adresa instituției prezidențiale. Însă, președintele nu își poate permite sa fie atras în polemici sau jocuri electorale. Îndemnul președintelui țării către concurenți este să lupte prin oferirea de soluții concrete pentru problemele capitalei, prin demonstrarea cunoștințelor profesionale și a calităților umane necesare, nu prin ciondăneli mărunte și conflicte de uzură, care dăunează evoluției politice în stat.

Le recomandăm candidaților să nu se abată de la problematica alegerilor pentru Primăria Chișinău și să respecte regulile circulației politice, pentru a nu comite vreun accident nedorit de nimeni”, a fost comentariul Președinției.


Astăzi, Andrei Năstase i-a sugerat șefului statului Igor Dodon să se gândească la demisie, pentru că a fost complice la „răul pe care l-a făcut guvernarea Plahotniuc”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load