X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Moscova va dona Chișinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje

16 ian. 2020,, 13:45   Politică
3935 2

Primarul Capitalei, Ion Ceban a avut o întrevedere cu Ministrul în Guvernul oraşului Moscova, şeful Departamentului Relații Economice Externe a Moscovei, Serghei Ceriomin, transmite Noi.md.

În urma discuţiilor s-a ajuns la un numitor comun asupra reînnoirii Acordului de înfrățire cu capitala Rusiei. Astfel, urmează ca în scurt timp acest document să fie actualizat și aprobat.

,,Acordul adițional de colaborare presupune ca în următorii 3 ani de zile să fie implementate proiecte şi programe pe mai multe domenii de dezvoltare: incepînd cu expertiză și schimb de experiență, pînă la asistenta pe proiecte infrastructură, transport, domeniul social, educaţie și altele”, a declarat Ceban.

Edilul Capitalei a fost informat că Guvernul Moscovei va dona în timpul apropiat Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje, pentru lucrările de dezăpezire dar și salubrizare a orașului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?