Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Ministrul Justiției: Sînt persoane în PDM care au desfășurat scheme dubioase

6 mar. 2020,, 12:15   Politică
3035 2

Mai mulți membri ai Partidului Democrat din Moldova (PDM) ar fi ajuns în vizorul Ministerului Justiției, după ce ar fi desfășurat o serie de scheme dubioase pe teritoriul R. Moldova.

Declarațiile aparțin, ministrului justiției Fadei Nagacevschi, care a evitat să dea mai multe detalii la acest dubiect, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

„În Partidul Democrat au existat persoane care urmau a fi eliminate din cadrul formațiunii pentru a se curăța. Sînt persoane la care am anumite întrebări. Ele astăzi nu reprezintă cele care controlează PDM-ul. – Dar cine sînt aceste persoane? – Nu vreau să intru în domeniul politic. Dar le cunoașteți foarte bine, știți foarte multe scheme prezentate, „desenate” public. Mai sînt persoane care trebuie eliminate din PDM. – Ce întrebări aveți față de ei? – Cu privire la faptul că au desfășurat o serie de scheme pe teritoriul R. Moldova”, a punctat Nagacevschi.

Săptămînă viitoare s-ar putea forma o coaliție dintre Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor. Ieri cele două formațiuni s-au întrunit în discuții pentru a decide în ce măsură partidele ar putea forma o majoritate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?