X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ministrul Finanțelor reacționează după moțiunea depusă de PDM

26 iul. 2019,, 12:20   Politică
3101 2

„Eu sînt întotdeauna gata să dau raport în fața Parlamentului și a cetățenilor Republicii Moldova”, a declarant Ministrul Finanțelor, Natalia Gavrilița, drept răspuns la moțiunea de simplă depusă de PD, comunică Noi.md.

Gavrilița i-a acuzat pe deputații democrați că manipulează opinia publică, prezentînd informații false. În realitate, spune ea, fost guvernare a lăsat o gaură bugetară de 4 miliarde de lei, iar acum ministerul este nevoit să acționeze.

"La solicitarea Parlamentului, voi veni să explic care sînt schemele fostei guvernări pe care le-am aflat de cînd am venit la Ministerul Finanțelor – deci cum și-au băgat ei mîinile în buzunarele cetățenilor, și despre gaura bugetară de 4 miliarde de lei pe care ne-au lăsat-o moștenire. Voi explica motivele și argumentele care au dus la deciziile Ministerului Finanțelor pentru a soluționa această situație bugetară moștenită extrem de dificilă", a punctat Gavrilița.

Ministrul a precizat că în următoarele zile va discuta cu agenți economici, cît și cu membri ai societății civile, propunerile ce țin de politicile fiscale necesare pentru a asigura stabilitatea bugetului țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?