COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ministrul Economiei: Au loc extrageri de bani de pe conturile companiilor de stat

Ministrul Economiei: Au loc extrageri de bani de pe conturile companiilor de stat

Ministrul Economiei din Guvernul Sandu, Vadim Brînzan spune că deține informații precum că în ultimul timp au loc extrageri mari de mijloace bănești de pe conturile companiilor cu capital de stat, fie în numerar, fie sînt transferați pe conturile unor companii offshore.

Vadim Brînzan îndeamnă angajații companiilor de stat să fie atenți și să se abțină de la efectuarea tranzacțiilor dubioase sau ilegale.

„Creştere subită a tranzacţiilor cu caracter dubios, care nu ţin de activitatea zilnică normală a acestor companii de stat, este suspicioasă şi extrem de alarmantă. Putem iarăși deveni martori ale unor fraude comise de unii indivizi care mai dețin control asupra companiilor de stat. Vă informez că vom face un audit detaliat al tuturor tranzacțiilor din ultimul timp, iar în cazul în care se adeveresc tranzacții ilegale care au adus prejudicii statului - toate persoanele implicate vor fi trase la răspundere, în conformitate cu legislația în vigoare”, a declarat Vadim Brînzan în cadrul unei conferințe de presă, joi, 13 iunie, scrie agora.md.


Vadim Brînzan s-a adresat angajaților companiilor de stat, care sînt responsabili de fluxurile financiare. „Nu vă implicați în acțiuni ilegale, nu semnați acte care ar duce la delapidarea averii statului. Fiecare este responsabil de acțiunile sale. Nu fiți victimele acestui regim. Moldova are nevoie de oameni curajoși mai mult ca niciodată. Moldova nu mai rezistă sub un regim oligarhic. A venit timpul să eliberăm țara din captivitate”, a menționat Ministrul Economiei din Guvernul Sandu, investit și recunoscut internațional.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load