Ministerul transnistrean al Afacerilor Interne a dezmințit participarea cetățenilor din regiune la protestele de la Chișinău

Ministerul transnistrean al Afacerilor Interne a dezmințit participarea cetățenilor din regiune la protestele de la Chișinău

Șeful Ministerului Afacerilor Interne al Transnistriei, Ruslan Mova, a dezmințit răspîndirea informațiilor în rețelele sociale de către consilierul președintelui Republicii Moldova, Ernest Vardanyan, precum că din regiune s-au îndrepatat spre Chișinău grupuri de persoane pentru a proteja fosta guvernare.


Despre acest lucru a scris Eadaily.com, menționînd că mai devreme, Ernest Vardanyan a scris pe o rețea socială că spre Chișinău s-au îndrepatat grupuri de oameni, inclusiv participanții la acțiunile militare din din 1992, pentru a sprijini vechiul regim. "Un oligarh nu-i va scoate ochii altui oligarh", a menționat Vardanyan.


El spune că transnistrenii participă la acțiunile de protest organizate de Partidul Democrat din Moldova, care nu dorește să cedeze puterea noii coaliții parlamentare a Partidului Socialiștilor și a blocului ACUM.


Potrivit eadaily.com, Tiraspolul a numit această declarație drept zvonuri neîntemeiate în interesul unor forțe politice.


"Este amuzant, cel puțin! Este absurd! Nu dețin astfel de informații. Cred că vor exista multe astfel de "rațe" care vor fi lansate de guvernele noi, vechi, de diferiți actori politici", a declarat Ruslan Mova.


Anterior, Ministerul Afacerilor Externe al autoproclamatei Republici Moldovenești Nistrene a publicat un mesaj în care a menționat că "observă îndeaproape confruntarea politică în desfășurare în Republica Moldova și invită forțele politice să manifeste reținere și să asigure pacea și stabilitatea în țară".


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load