COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mesajul unui ex-ministru: Guvernele vin și pleacă, iar noi vom fi judecați după profesionalism și omenie

Mesajul unui ex-ministru: Guvernele vin și pleacă, iar noi vom fi judecați după profesionalism și omenie

„Guvernele vin și pleacă, iar noi vom fi judecați doar în timp după profesionalism și omenie”, este mesajul ex-ministrului de Externe, Tudor Ulianovschi, postat pe pagina sa de Facebook.

„Mi-am făcut datoria cu multă abnegație profesională, originalitate și dedicație pentru sistemul diplomatic al Republicii Moldova, pe care l-am îmbrățișat 15 ani în urmă, trecînd toate etapele unei cariere diplomatice începînd de la Atașat, Secretar III, II, I, Consilier, Însărcinat cu afaceri a.i., Viceministru și Ambasador, pînă la Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Diplomații sînt exact ca și militarii, servesc interesului național indiferent de culoarea politică a guvernării.


Stimați Ambasadori, scumpi colegi, dragi jurnaliști,
Stimați prieteni din diaspora noastră,

Vă mulțumesc pentru conlucrarea fructoasă, rezultatele palpabile și momentele istorice – cu precădere Rezoluția de la ONU din 22 iunie 2018, crearea Institutului Diplomatic al Republicii Moldova, deschiderea a 5 noi misiuni diplomatice pe fiecare continent al lumii (Irlanda, Emiratele Arabe Unite, Argentina, Ghana și India), instituirea Medaliei “Meritul Diplomatic”, precum și cele peste cîteva zeci de Acorduri bilaterale semnate sînt doar cîteva din realizările pe care le-am obținut împreună pe parcursul celor 18 luni de activitate.

Spiritul nostru de echipă, profesionalismul, prestația la nivel internațional și managementul instituțional (știți voi la ce eu mă refer), vor rămîne gravate în memoria fiecărui funcționar public și diplomat al Republicii Moldova.

Tot respectul meu pentru munca depusă și fair-play-ul de care ați dat dovadă chiar și în momentele de înaltă intensitate.

Indiferent unde nu mă voi afla în viitor rămîn un prieten fidel al diplomației Republicii Moldova”, a comentat ex-ministrul.

Astăzi, conducerea PDM a anunțat că se retrage de la guvernare și că Guvernul Filip demisionează.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load