X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Mesajul emoționant al Silviei Radu de ziua ei de naștere

27 feb. 2019,, 17:00   Politică
4243 5

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, împlinește astăzi 47 de ani. Cu acest prilej, funcționara a făcut un "bilanț al vieții" și a trasat cîteva concluzii.

„Încă un an trece și se așează liniștit în albumul amintirilor mele, cînd alb-negru, cînd color. Privesc doar înainte și nu îmi număr înfrîngerile. Am învățat să văd la oameni ce este bun, fără a le cere imposibilul de a fi sfinți. La mine în suflet e mereu soare, dar am și eu codurile mele roșii de vînt și de lapoviță. Cad, mă repar și mă ridic. Prin gînduri trag o liniuță, vreau să știu ce am făcut cu anul acesta, dacă a fost cum am vrut, dacă am reușit ceea ce mi-am propus”, a scris Radu pe o rețea de socializare.

„A mai trecut un an, mi-a apărut încă un rid și mi-am schimbat ochelarii, dar am învățat multe lucruri noi și am cunoscut mulți oameni minunați”, a adăugat ea.

În perioada anilor 2008–2015, Silvia Radu a îndeplinit funcția de director al Red Union Fenosa. A candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova la alegerile din 2016. Din noiembrie 2017 pînă în iunie 2018 a activat în calitate de primar general interimar al municipiului Chișinău, iar din septembrie anul trecut este ministru al Sănătății.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?