Mesajul emoționant al Silviei Radu de ziua ei de naștere

Mesajul emoționant al Silviei Radu de ziua ei de naștere

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, împlinește astăzi 47 de ani. Cu acest prilej, funcționara a făcut un "bilanț al vieții" și a trasat cîteva concluzii.

„Încă un an trece și se așează liniștit în albumul amintirilor mele, cînd alb-negru, cînd color. Privesc doar înainte și nu îmi număr înfrîngerile. Am învățat să văd la oameni ce este bun, fără a le cere imposibilul de a fi sfinți. La mine în suflet e mereu soare, dar am și eu codurile mele roșii de vînt și de lapoviță. Cad, mă repar și mă ridic. Prin gînduri trag o liniuță, vreau să știu ce am făcut cu anul acesta, dacă a fost cum am vrut, dacă am reușit ceea ce mi-am propus”, a scris Radu pe o rețea de socializare.

„A mai trecut un an, mi-a apărut încă un rid și mi-am schimbat ochelarii, dar am învățat multe lucruri noi și am cunoscut mulți oameni minunați”, a adăugat ea.

În perioada anilor 2008–2015, Silvia Radu a îndeplinit funcția de director al Red Union Fenosa. A candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova la alegerile din 2016. Din noiembrie 2017 pînă în iunie 2018 a activat în calitate de primar general interimar al municipiului Chișinău, iar din septembrie anul trecut este ministru al Sănătății.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load