Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: Avem în spate un partid puternic, sprijinul căruia se simte și se vede

7 oct. 2019,, 14:40   Politică
5333 5

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al satului Peresecina, Ana Urîtu, își propune să facă ordine în localitate și să redea băștinașilor încrederea în ziua de mîine.

Ana Urîtu afirmă că, grație suportului plenar din partea echipei centrale a PSRM, lucrurile se vor mișca înainte, iar problemele ignorate de administrația precedentă, își vor găsi soluționare.

„Eu și echipa mea sîntem din sat, cunoaștem foarte bine problemele noastre: lipa rețelei de canalizare, lipsa drumurilor bune, parcuri distruse, grădinițe cu terenuri de joacă distruse. De aceea, cu echipa noastră venim să facem ceea ce știm foarte bine. Imediat după data de 20 octombrie, venim la Primărie și ne apucăm de lucru. În spatele nostru avem un partid puternic, sprijinul căruia se simte și se vede”, a declarat Ana Urîtu.

Adresîndu-se alegătorilor din Peresecina, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a remarcat că sarcina majoră a puterii centrale este de a face ordine în țară, acest lucru însă nu ar fi posibil fără o conlucrare eficientă cu puterea locală.

„Vrem să construim un stat puternic, cu o economie veritabilă, cu venituri publice sustenabile, ca să putem veni să ajutăm colegii noștri și de aici, din Peresecina. Sînt absolut sigur că au o intenție bună de a vă face viața mai bună, dar pentru asta vor avea nevoie de sprijin din partea Chișinăului – a Guvernului și Parlamentului”, a punctat Bătrîncea.


La rîndul său, liderul Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru, și-a exprimat încrederea că transformările în localitățile din țară pot fi realizate doar muncind cot la cot.

„Noi, voievozii, am hotărît să susținem puterea care real poate să schimbe această țară, pentru că noi nu vrem mult. Vrem liberate, liniște, ca buneii noștri să aibă o pensie decentă. Nu cum au făcut cei aflați la guvernare ultimii nouă ani, vrem să putem crește copiii acasă, o leafă decentă casă putem lucra aici…”, a menționat Pascaru.

Unul dintre candidații la funcția de consilier local în Peresecina, Oleg Sclifos, a mărturisit că nu a putut rămîne indiferent față de modul în care degradează localitatea.

„Îmi iubesc prea mult satul natal, îmi iubesc țara și nu puteam să stau deoparte. Am hotărît personal să mă implic să schimb lucrurile spre bine și sînt convins că vom reuși din două motive: avem o echipă bună și avem un partid puternic condus de președintele țării”, a subliniat Oleg Sclifos, care este și vicepreședinte al Federației de Luptă Naţională „Voievod”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?