X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Marina Tauber rămîne în arest la domiciliu

26 sep. 2019,, 15:58   Politică
2867 0

Deputata Partidului Politic „ȘOR” (PP ȘOR) Marina Tauber rămîne în arest la domiciliu. Decizia a fost luată astăzi de către magistrații Curții de Apel.

Despre aceasta a anunțat unul dintre protestării veniți în fața judecătoriei pentru a o susține pe parlamentară, făcînd referire la informațiile parvenite de la avocații deputatei.

„Instanța a decis să rămîn acasă pentru 30 de zile. Asta înseamnă că nu o să fiu în teren în campania electorală. Dacă acesta este costul victoriei noastre, lasă să fie așa. Îmi este rușine în fața partenerilor externi care împreună cu noi au promovat valorile europene”, a spus Marina Tauber după ce a ieșit din sala de judecată.

Pînă a intra în sala de judecată parlamentara a ieșit în fața protestatarilor și le-a mulțumit că au venit să o susțină.

„Sperăm că această zi o să fie plină de dreptatea pe care o așteptăm toți. Astăzi cu toată sinceritate doresc să uităm de politică. Sunteți familia mea. Vă mulțumesc din tot sufletul că sînteți aici Suntem impuși să luptăm cu justiția. Sper că astăzi voi putea să merg cu voi la Orhei”, a spus Marina Tauber.


În timp ce deputata era în sala de judecată protestatarii strigau: „Justiția e cu noi; Marina sîntem cu tine;”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?