COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maia Sandu va efectua o vizită de lucru la Washington

Maia Sandu va efectua o vizită de lucru la Washington

Prim-ministrul Maia Sandu va întreprinde, în perioada 18-19 septembrie, o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, transmite moldpres cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Pe 18 septembrie premierul va avea o întrevedere cu Secretarul de Stat Michael R. Pompeo, pentru a discuta prioritățile în consolidarea dialogului strategic dintre Republica Moldova și SUA.

Programul vizitei mai include o serie de întrevederi cu oficiali americani de rang înalt, reprezentanți ai mediului de afaceri din SUA, dar și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți la Washington, D.C.

Delegația Republicii Moldova, condusă de Prim-ministrul Maia Sandu, include şi alţi membri ai Guvernului: Andrei Năstase, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Interne; Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene; Natalia Gavrilița, ministru al Finanțelor; Vladislav Kulminski, consilierul Prim-ministrului pe Afaceri Externe; Victoria Roșa, consilierul Prim-ministrului pe Securitate și Apărare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load