Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu se folosește de situații și oameni - opinie

22 iul. 2020,, 15:36   Politică
3697 2

Atunci cînd un politician mizează situațional pe suportul dușmanului țării sale, acel politician este sortit eșecului.

Declarația a fost făcută de liderul Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”, Dumitru Roibu, în contextul afirmațiilor președintei PAS, Maia Sandu, precum că mizează pe sprijinul unioniștilor la alegerile prezidențiale.

Prin aceste afirmații, dar și alte mesaje controversate, spune Roibu, lidera PAS nu face decît să se compromită. Potrivit lui, Maia Sandu se folosește de situații și oameni în beneficiul propriu.

„Ar fi straniu să nu interpretăm anume așa lucrurile, dacă Maia Sandu vrea să fie președintele țării care trebuie să dispară în viziunea partenerilor ei. Desigur, este campania pre-electorală, iar Maia poate jongla cu declarații, doar ca să obțină mai multe voturi..., a mai spus că ar vota unirea apoi nu, că Antonescu nu e criminal iar mai apoi că e criminal, că Andrei Năstase e demn de încrederea oamenilor apoi că nu, că Chirtoacă este un corupt ca mai apoi să se filmeze alături de el în scopul susținerii lui Năstase, și altele.

Pînă aici parcă e clar, Maia Sandu se folosește de situații și oameni, doar că ea la rîndul său îi acuză pe mulți anume de patimile și viciile sale umane și politice. Ori noi chiar vrem să vedem politicieni cu verticalitate, demni, consecvenți... nu așa cum este Maia Sandu”, a comentat Roibu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?