X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Maia Sandu pregătită pentru o coaliție cu Candu?

11 mai. 2020,, 08:00   Politică
4554 8

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate spune că nu este binevenită ideea alierii tuturor partidelor din opoziție într-un bloc antiguvernamental, așa cum a propus grupul parlamentar „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu.

Maia Sandu afirmă că PAS e gata să discute cu alte partide doar pe platforma de comunicare ce există în Parlament și care este cea mai transparentă.

„Nu vedem necesitate de a crea alte platforme de comunicare. Noi discutăm în continuare pe platforma parlamentară”, a declarat Maia Sandu, în această seară, într-un live pe Facebook, în cadrul căruia a răspuns la întrebările jurnaliștilor și cetățenilor.

Totodată, Sandu spune că partidul este în fața unei alegeri foarte grele, să se avînteze într-o colaliție care i-ar știrbi din imagine și să demită guvernul, or să accepte un scenariu fără consecințe politice pe termen mediu.

Astfel, Sandu a lăsat să se înțeleagă faptul că deputații PAS ar putea avea un vot comun cu cei din alte grupuri parlamentare din opoziție pentru a demite Guvernul Chicu și a desemna ulterior un alt Guvern, dar formațiunea nu ar intenționa să semneze careva acorduri de aliere în blocuri antiguvernamentale sau alt gen de alianțe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?