Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu pleacă la Kiev

11 iul. 2019,, 09:30   Politică
2444 2

Prim-ministrul Maia Sandu întreprinde astăzi, 11 iulie, o vizită oficială la Kiev. În cadrul vizitei, premierul va avea întrevederi cu preşedintele şi cu prim-ministrul Ucrainei.

Șefa cabinetului de miniștri se va întîlni la Kiev cu Volodimir Zelenski, după care oficialii vor susţine o conferinţă de presă.

„Ucraina şi Moldova au experienţe politice similare în regiune, mai ales în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei şi construirea unor state democratice şi funcţionale axate pe nevoile şi aspiraţiile cetăţenilor, şi au acelaşi obiectiv de integrare europeană. Tocmai de aceea, colaborarea strînsă între ţările noastre va avea efecte benefice atît asupra securităţii în regiune, cît şi asupra vieţii cetăţenilor din ambele ţări”, a declarat anterior premierul.

Totodată, prim-ministrul va avea o întrevedere cu omologul său, Volodimir Groisman şi va participa la întîlnirea cu reprezentanţii Comunităţii experţilor şi Sovietului Suprem de Securitate din Ucraina, se menţionează în comunicatul Guvernului.

Ulterior, pe 16 iulie, prim-ministrul Maia Sandu va întreprinde o vizită la Berlin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?