Maia Sandu, îndemn către cetățeni: Vă rugăm – stați acasă astăzi

Maia Sandu, îndemn către cetățeni: Vă rugăm – stați acasă astăzi

Prim-ministra, Maia Sandu a adresat un mesaj cetățenilor Republicii Moldova care vor să iasă în stradă în apărarea guvernării legitime. Aceasta i-a îndemnat să păstreze calmul și să stea acasă, dar să fie gata să iasă la proteste dacă “regimul va merge la distrugerea totală a țării”, transmite Noi.md

“Mă adresez tuturor cetățenilor Republicii Moldova, știu că vreți să ieșiți în apărarea guvernării legitime. Primim sute de mesaje în fiecare zi. Știm cât de mare este tensiunea în societate și cât de puternică este dorința tuturor de a scăpa odată și pentru totdeauna de regimul lui Plahotniuc. Înțeleg că vreți să veniți în stradă și să arătați că puterea este a poporului, că sute de mii de cetățeni sunt gata să apere Constituția Republicii Moldova și guvernarea legitimă. Însă, deocamdată, vă rog să păstrați calmul, să rămâneți acasă, pentru că noi ne dorim rezolvarea pașnică și democratică a acestei situații de criză. Vă rugăm – stați acasă astăzi. Dar să fim gata! Dacă ei vor merge la distrugerea totală a țării, noi, milioane de cetățeni, vom ieși să o apărăm” a spus Sandu.

Prim-ministru a spus că în prezent se încearcă pe toate căile legale și pașnice, cu ajutorul partenerilor internaționali, “să oprească uzurpatorii”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load