TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Maia Sandu, despre discuția care a avut-o cu Stoianoglo și în ce anturaj

Maia Sandu, despre discuția care a avut-o cu Stoianoglo și în ce anturaj

Fosta prim-ministră Maia Sandu a recunoscut că a avut o discuție cu Alexandr Stoianoglo, înainte ca acesta să cîștige concursul pentru funcția de procuror general, dar pe lîngă el, a mai discutat și cu alți candidați.


„M-am întîlnit cu doi dintre cei patru candidați. Cu Alexandr Stoianoglo și cu Oleg Crîșmaru, pentru că nu-i cunoșteam. I-am întrebat despre ce viziuni au, dacă sînt independenți de politic, cît curaj au. Cu Vladislav Gribincea, m-am întîlnit mai tîrziu. Atunci nu era în țară. Cu el ne cunoaștem. Cu cel de-al patrulea (n.r. Veaceslav Soltan) nu am mai vrut să discut, pentru că au apărut în presă informații despre el cu privire la probleme de integritate”, a declarat Maia Sandu, transmite Noi.md cu referire la Realitatea.


Întrebată despre ce impresie i-a făcut Alexandr Stoianoglo, fosta prim-ministră a spus că a dat răspunsuri corecte și că este o persoană care nu crede în reforma din afară.


„Eu dimpotrivă. Cred într-o schimbare venită din afara sistemului. După mine, nu cred că va face revoluție în procuratură, dar să vedem...”, a punctat Maia Sandu.


Amintim că Alexandr Stoianoglo a dezvăluit că a avut o discuție cu fosta prim-ministră. El a calificat dialogul dintre ei drept unul interesant și constructiv.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load