Maia Sandu caută dividende politice, crede Episcopul Marchel

Maia Sandu caută dividende politice, crede Episcopul Marchel

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu a anunțat că l-a acționat în judecată pe Episcopul Marchel pentru denigrările aduse în campania prezidențială din 2016.


În cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de ieri-seara de la postul de televiziune ProTv, Maia Sandu a spus că în acest caz Marchel este apărat de către avocatul Partidului Socialiștilor la Comisia Electorală Centrală.


„Am inițiat un proces de judecată cu unul din cei care m-a atacat în campanie. Din păcate, procesul se tergiversează. Avocatul lui Marchel este și unul din avocații socialiștilor la CEC”, a declarat Maia Sandu.


Contactat de către DESCHIDE.MD, Marchel a spus că nu ar vrea să comenteze aceasta, fiindcă „e veche de când lumea”.


„Prostiile astea pe care le face ea, cred că pur și simplu vrea să adune dividente politice, iar rezultatul se echivalează cu zero, ba chiar joacă împotriva ei”, ne-a spus Marchel.


Marchel a precizat că prima instanță l-a achitat, iar Maia Sandu a atacat la Apel, care a întors cazul la prima instanță, unde se află în prezent.


Amintim că în timpul campaniei prezidențiale din 2016 Episcopul de Bălți și Fălești Marchel a ieșit împreună cu mai mulți preoți la o conferință de presă, unde a lansat mai multe mesaje denigratoare la adresa Maiei Sandu.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load