COVID-19 în MOLDOVA

Maia Sandu ar pune la cale demiterea Guvernului Chicu

Maia Sandu ar pune la cale demiterea Guvernului Chicu

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, ar fi avut o întrevedere pentru a discuta demiterea Guvernului, susține deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea. La rîndul său, Maia Sandu a declarat că aceste „acuzații” din partea socialiștilor nu sînt decît niște conspirații.

„Pavel Filip a avut recent cîteva întîlniri cu ambasadorii UE și SUA. Astăzi s-a întîlnit cu Maia Sandu în parlament. Se pare că democrații își încep propriul Joc care vizează demisia guvernului lui Ion Chicu și formarea unei noi majorități parlamentare. Mai mult, declarația președintelui țării despre necesitatea dizolvării parlamentului îi sperie pe democrați. Cu toate acestea, există o problemă. Sandu va face tot posibilul pentru a dizolva parlamentul. DPM pentru ea sînt doar idioți utili pe care îi va arunca imediat după prezidențiale”, a declarat deputatul Țîrdea pe canalul său de Telegram.

Acesta a adăugat că Maia Sandu „vrea să-și lărgească fracțiunea, nu să împartă puterea cu Dumnezeu știe cine. Deși, poate ni s-a părut și nu există niciun joc?”


Solicitată de UNIMEDIA, purtătoarea de cuvînt a PAS, Aurica Rusnac Jardan, a confirmat faptul că întrevederea dintre Pavel Filip și Maia Sandu a avut loc.

Liderul PD nu a venit deocamdată cu o reacție.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load