X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Maia Sandu a vorbit despre candidatul PAS în alegerile parlamentare din Hîncești

16 ian. 2020,, 07:30   Politică
3578 0

Un candidat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate sau din Blocul ACUM pentru alegerile parlamentare din circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești va fi înaintat în maxim o săptămînă.

Anunțul a fost făcut de către lidera formațiunii PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra”, cu Gheorghe Gonța de la N4.

„Noi o să avem decizia PAS în cîteva zile. Bineînțeles că partidul va veni cu un candidat pentru aceste alegeri. Noi am început discuția și cu colegii de la Platforma DA. Se gîndesc, discutăm și noi. Foarte curînd vom lua o decizie, pentru că se apropie termenul”, a declarat Maia Sandu.

Sandu a mai subliniat că anunțul ar putea veni fie de la PAS, fie de la Blocul ACUM, scrie Noi.md cu referire la agora.md.

„Sînt lucruri pe care le discutăm în partid. Nu e un sondaj făcut cu toată rigoarea”, a mai adăugat oficiala. Amintim că astăzi a început desemnarea și înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare noi din 15 martie în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești. Doritorii de a candida la alegerile parlamentare noi din 15 martie, din circumscripția uninominală Hîncești, își pot înregistra grupurile de inițiativă care urmează să colecteze semnături în susținerea candidaturii sale. Actele pot fi depuse începînd cu data de 15 ianuarie și pînă pe 24 ianuarie, se arată în programul calendaristic aprobat de Comisia Electorală Centrală (CEC).


Alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38, Hîncești, vor avea loc pe 15 martie 2020. Decizia a fost luată de Comisia Electorală Centrală, după ce, pe 5 decembrie 2019, Alexandru Botnari a spus că renunță atît la mandatul de deputat, cît și la cel de membru al Partidului Democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?