COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mai sînt oameni care comunică cu Plahotniuc din PDM. Ce a răspuns Filip

Mai sînt oameni care comunică cu Plahotniuc din PDM. Ce a răspuns Filip

Liderul democraților, Pavel Filip, consideră că unii dintre cei care duminica trecută s-au întîlnit la renumitul hotel „Luna” (Dumitru Diacov, Eugeniu Nichiforciuc, Vasile Botnari, Vladimir Andronachi și Alexandru Vîlcu) comunică cu fostul președinte al PDM, Vladimir Plahotniuc. În plus, politicianul spune că nu vede nimic ieșit din comun în acest lucru, dar nu a dat nume concrete.

Democratul spune că a știut din timp despre întîlnirea care urma să aibă loc duminică seara chiar de la președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov. Filip a dat de înțeles că chiar dacă ar fi avut loc anumite înțelegeri în cadrul acelei întîlniri la hotel, adevăratele decizii s-au luat în interiorul fracțiunii, la ședința de luni.

„Cei care s-au obișnuit să facă diluri în altă parte și apoi doar de ochii lumii să se discute în Parlament, s-au convins după ziua de luni, atunci cînd a avut loc ședința fracțiunii Partidului Democrat că nu mai merge așa mai departe, că pot fi discuții, într-adevăr, deschise, chiar dacă mai aprinse, dar instituțional, în interiorul fracțiunii și politica trebuie făcută în Parlament și pe coridoarele Parlamentului”, a spus democratul.


Amintim că duminică seara, portalul Deschide.md a publicat o înregistrare video în care apare Diacov, Andronachi, Botnari (Vasile), Nichiforciuc și Vîlcu, în timp ce aceștia ieșeau de la o întrevedere. În spațiul public au apărut ulterior informații precum că Pavel Filip ar putea să-și anunțe demisia. După ședința de a fracțiunii PD, conducerea partidului a negat această informație.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load