COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mai multe acorduri internaţionale semnate de R.Moldova au intrat în vigoare

Mai multe acorduri internaţionale semnate de R.Moldova au intrat în vigoare

Mai multe tratate internaționale semnate de Republica Moldova care au intrat în vigoare vor fi publicate mîine în Monitorul Oficial.

La 22 martie 2017 a intrat în vigoare Memorandumul de Înţelegere între Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova şi Ministerul Agriculturii al Ungariei privind cooperarea în domeniul siguranţei alimentelor, sănătăţii animalelor şi fitosanitar, semnat la Budapesta la 5 decembrie 2016.

De asemenea, începînd cu data de 2 aprilie 2019 a intrat în vigoare Acordul dintre Republica Moldova şi Suedia cu privire la cooperarea pentru dezvoltare (2018–2020), semnat la Chişinău la 19 iunie 2018 şi ratificat prin Legea nr. 221 din 25 octombrie 2018. Tot la 2 aprilie a intrat în vigoare şi Acordul dintre Republica Moldova şi Suedia privind termenele şi condiţiile generale ale cooperării pentru dezvoltare.

La 26 aprilie 2019 a intrat în vigoare Acordul între Republica Moldova şi Emiratele Arabe Unite privind promovarea şi protejarea reciprocă a investiţiilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load