X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

MAE al Ucrainei a lămurit informația despre doi prim-miniștri din Moldova

13 iun. 2019,, 23:45   Politică
2583 0

Doi prim-miniștri în Moldova – este cam mult, dar acum este mai important să găsim o soluție echilibrată. Astfel ministrul adjunct de externe al Ucrainei, Vasilii Bodnar, a comentat declarația ministrului de Externe ucrainean despre cei doi prim-ministri din țară.

"Doi premieri este, de obicei, prea mult. Și să scriu despre ambii într-un mesaj nu este o chestiune uzuală. Dar este mult mai important de găsit o soluție politică și juridică echilibrată. Și mizele aici sînt mult mai mari decît mulți oameni cred. De aceea noi am fost primii care am început un dialog intens, atît prin corespondență, cît personal, cu toți actorii cheie. Pentru că este important nu să schimbăm tablele, ci să avem interacțiune de încredere. Fie pierdem inițiativa, fie că acționăm deja”, a scris Bodnar pe pagina sa de Facebook, transmite korrespondent.net.

Anterior, Ministerul de Externe al Ucrainei a recunoscut cei doi prim-ministri ai Moldovei. Reprezentantul special al Ucrainei s-a întîlnit la Chișinău cu ambii prim-miniștri. În același timp, Ministerul de Externe nu a precizat pe cine recunoaște ca actual șef al guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?