Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Macron, Mattarella, Steinmeier, Iohannis: La Ierusalim Dodon a discutat cu șefii mai multor state (FOTO)

23 ian. 2020,, 09:06   Politică
3054 3

În Ierusalim, înainte de evenimentele oficiale, organizate în cadrul Forumului Mondial în memoria victimelor Holocaustului, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut discuții informale cu șefii mai multor state.

Printre aceștia se numără președintele Franței Emmanuel Macron, liderul Italiei Sergio Mattarella, președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier și președintele României Klaus Iohannis.

De asemenea, Igor Dodon a discutat cu reprezentanții Austriei, Albania, Armeniei, Bulgariei, Germaniei, Georgiei, Israelului, Islandei, Serbiei, Finlandei, Croației, Cehiei, Suediei, cu spekerul Camerei Reprezentanților din Congresul SUA și cu reprezentantul oficial al Vaticanului. Președintele a postat fotografii pe pagina sa de socializare.

Reamintim că șeful statului întreprinde o vizită de lucru în statul Israel, la invitația președintelui Reuven Rivlin de a participa la Forumul Mondial în memoria victimelor Holocaustului.Acest eveniment de amploare a fost programat să coincidă cu împlinirea a 75 de ani de la eliberarea lagărului morții de la Auschwitz de către Armata Roșie. La Forumul participă peste 50 de delegații străine la nivel de șefi de stat, guverne, parlamente etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?