COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lucinschi, despre ideea de partid a lui Candu: De rîsul lumii

Lucinschi, despre ideea de partid a lui Candu: De rîsul lumii

Fostul președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi nu este surprins de situația creată în ultimile zile în Partidul Democrat. Potrivit lui, povestea scindărilor e veche, iar „tabloul este tipic moldovenesc”.

„Tablou tipic moldovenesc, rău, urît, nu-i frumos, dar cu părere de rău noi nu ieșim din situația aceasta. Maturitatea clasei politice înseamnă următoarele: dacă ai venit în politică, în primul rînd pune interesele țării, dacă ai venit în slujba poporului, ține-te de asta. Dar cînd încep lucruri din astea, am trecut prin asta sute de ori. Dacă au început nu se mai opresc”, a comentat Petru Lucinschi, pentru Unimedia.

Cît despre intenția deputatului Andrian Candu, plecat de la PD împreună cu alți 5 colegi de fracțiune, fostul președinte s-a arătat sceptic.


„De rîsul lumii! Aici sînt niște procese care nu depind doar de un grup de oameni ce au venit în Parlament. Dacă ești politică, trebuie să vezi situația generală. Mai scoateți capul și uitați-vă ce se mai face prin sat, ce se face în Ucraina, în România, trebnuie să fim, ca poporul, mai calmi și să nu facem lucruri rele, mai ales”, a adăugat Lucinschi.

Nemulțumiți de politica promovată de conducerea formațiunii, Andrian Candu și alți 5 deputați au anunțat că părăsesc PD și vor crea un nou partid de centru-dreapta, numit Pro-Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load