X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Lovitură sub centură de la Țîcu pentru Chirtoacă: Ați fi umblat ca un cîine vagabond

3 oct. 2019,, 11:27   Politică
6387 1

Dorin Chirtoacă ar trebui să mulțumească blocului ACUM pentru că nu mai este tîrît prin instanțe de către regimul lui Plahotniuc a declarant cancidatul PUN la Primăria capitalei Octavian Țîcu. În replica Dorin Chirtoacă a spus că el a luptat individual, pînă în ultima clipă, pentru a reveni în funcție. Declarațile au fost făcută ieri seara în cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziunea Tv8.

„Domnul Dorin Chirtoacă are vreo 400 și ceva de dosare și să mulțumiți blocului ACUM că va scos din această ipostază că ați fi umblat ca un cîine vagabond și acum prin instanțe. Întrebarea: De ce ați fost egoiști în a pune interesele voastre personale peste interesele cetățeanului cînd știți că veți face față unor condamnări și în cazul în care veți fi ales va trebui să aibă loc alegeri anticipate”, a spus Octavian Țîcu.

Chirtoacă a fost vădit deranjat de întrebarea lui Țîcu și l-a întrebat pe deputat de ce l-a votat pe socialistul Vladimir Țurcanu membru al Curții Constituționale.

„Domnul Țîcu este certat cu logica și cu bunul simț. Chestiunea cu prevalarea de dumnealui a dosarelor penale care mi le-a deschis Plahotniuc îl descalifică. Eu m-am luptat pînă în ultima clipă să revin la serviciu și am sesizat organismele internaționale, pe lîngă asta a fost un referendum în care oamenii au spus că trebuie să revin la serviciu. Este firesc să te lupți pentru mandatul primit de la cetățeni”, a spus Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?