Lilian Carp, în Parlament: „Avem un nou personaj, să-i spunem Gicu.."

Lilian Carp, în Parlament: „Avem un nou personaj, să-i spunem Gicu.."

Lilian Carp a luat cuvînt de la tribuna Parlamentului, în contextul dezbaterilor asupra proiectului privind sistarea regimului duty-free din regiunea transnistreană.


„Avem un nou personaj, să-i spunem Gicu. Toate se făceau pentru Gicu, la noi în Republica Moldova. Gicu se ocupa de una, Gicu se ocupa de alta. Și pentru Gicu, într-un fel sau altul, s-au făcut și aceste modificări.


Nu spun că aceasta nu a fost o preocupare și pentru alte guvernări. Dacă ne uităm și la acest proeict de lege, fiind avizat și de unele persoane prezente în această sală, sînt sigur că Dumneavoastră v-ati dorit această schimbarea. Întrebara este cine au fost cei care nu v-au permis să mergeți pînă la capăt”, a spus Lilian Carp.


„Gicu” este numele unui prieten pe care Iurie Leancă a spus că l-ar fi rugat să se ocupe de finanțarea studiilor fiului său. Declarația a fost făcută de Leancă la Jurnal TV, atunci cînd a fost întrebat dacă studiile fiului au fost plătite de firme care aparțin lui Ilan Șor.


Deputatul a mai menționat că, „după calculele făcute de experți, Moldova pierde anual nu mai puțin de un buget de stat din cauza schemelor de contrabandă”.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load