COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Lideri PDM, despre decizia grupului Plahotniuc: Sînt niște frustrări!

Lideri PDM, despre decizia grupului Plahotniuc: Sînt niște frustrări!

Vicepreşedintele PDM, Ruxanda Glavan, spune că supărarea acestui grup s-a văzut după ce unii dintre ei nu s-au regăsit în conducerea formaţiunii, transmite Publika TV.

"Decizia de astăzi, pentru mine, este una surprinzătoare, dar pe de altă parte, după Consiliul Politic de sîmbătă este previzibilă, pentru că am înţeles că au rămas supăraţi pentru că nu se mai regăsesc în conducerea partidului. Cel puţin, pentru, mine, nu este de înţeles, pentru că eu şi mulţi colegi am fost în stiuaţia în care am pierdut o funcţie politică sau publică, pentru că aşa a fost decizia partidului şi consider că frustrările personale legate de anumite funcţii nu trebuie să afecteze structura partidului.", a spus Glavan.

Iar Monica Babuc a declarat că s-a așteptat la acest pas, după ce a văzut fotografia lui Candu cu u omul de afaceri Nathaniel Rothschild.


"Nu este un moment de mare bucurie, dar trebuie să vă spun că personal cred că era de aşteptat asemenea lucru. De ce spuneţi că a fost previzibilă? – De aceea сă m-am gîndit la treaba asta cînd am văzut poza dlui Candu şi a dlui Sîrbu alături de dl Rotschield", a declarat Monica Babuc pentru Publika TV.

Șase deputați democrați, Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici, Eleonora Graur și Grigore Repeșciuc, toți apropiați fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, au părăsit, astăzi formațiunea. În cadrul unei conferințe de presă ei au declarat că nu sînt de acord cu mai multe decizii, luate de conducerea PDM.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load