Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

La mare, munte sau reparație în apartament? Deputații, despre vacanța mult așteptată

1 aug. 2019,, 12:00   Politică
2277 2

La muncă, dar cu gîndul la vacanță. Ieri a fost ultima zi de lucru a deputaților, iar de azi sînt în concediu. Totuși, președinta Parlamentului le-a recomandat acestora să nu plece prea departe și pentru mult timp, pentru că s-ar putea să se convoace în ședința extraordinară.

„E greu de spus dacă e vacanță, că pe 12, 13, 14 sîntem înapoi. Și două săptămîni ce faceți? În sate. Vizite în teritoriu? Păi ne pregătim de locale”, Igor Grosu, deputat PAS.

Alți deputați speră să ajungă și la mare.

„Sperăm să ajungem puțin la mare. Unde? Rămîne să vedem. Poate pe malul Mării Negre. Cel puțin mai aproape, poate Odesa. Sper să ajungă concedialele de la Parlament”, Sergiu Sîrbu, deputat PD.

„În concediu de pe data 14 pînă pe 24 în Bulgaria. Am cumpărat din primăvară cu soția pentru zece zile”, Vladimir Bolea, deputat PAS.


Unii, bunăoară, vor opta pentru o vacanță în România.

„Va fi cîteva zile în România. Merg pentru a nu știu cîta oară, dar de fiecare dată cu multă plăcere în Bucovina și Maramureș”, Iurie Reniță, deputat PDA.

Cît însă vor cheltui, au cam evitat să spună.

„Ne odihnim în sfîrșit. Vom decide cu familia. Ce preferințe aveți? Ca la toți deputații. Uitați-vă la salariu și înțelegeți”, Eugen Nichiforciuc, deputat PD.

Pe cînd unii visează la vacanță, alții spun că aceasta nu a fost chiar atît de necesară în condițiile în care au mult de muncă.

„Eu sînt contra vacanței pentru că noi practic nu am lucrat în sesiunea aceasta și cred eu că deputații nu au meritat vacanța”, Marina Tauber, deputat Partidul Șor.

„Concediul se micșorează”, Eduard Smirnov, deputat PSRM.

„Care vacanță? Am de făcut ediția a doua la carte și trebuie să-mi fac reparație în apartament”, Octavian Țîcu, deputat PDA.

Concediul aleșilor poporului va dura o lună, iar la muncă sînt aşteptaţi din data de 2 septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?