TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

La IRIM vor avea loc o serie de evenimente cu tematica integrării eurasiatice

La IRIM vor avea loc o serie de evenimente cu tematica integrării eurasiatice

La Institutul de Relații Internaționale din Moldova (IRIM), în comun cu Ambasada Federației Ruse în Moldova, vor fi organizate mai multe evenimente cu tematica integrării eurasiatice.

Subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii, pe care ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov a avut-o cu rectorul Institutului de Relații Internaționale,Valentin Beniuc, transmite Noi.md.

Potrivit Ambasadei Federației Ruse în RM, pe ordinea de zi a întrevederii au fost planurile de colaborare și dezvoltare a cooperării bilaterale inter universitare.


În detaliu s-a discutat desfășurarea unei serii de evenimente la IRIM pe tema integrării eurasiatice. Printre acestea se numără o masă rotundă cu participarea angajaților Comisiei Economice Eurasiatice, MAE al Rusiei, diplomaților acreditați la Chișinău ai misiunilor țărilor UEE, reprezentanților Administrației Președintelui și Guvernului Moldovei, deputaților Parlamentului, dar și a experților locali.

Trebuie remarcat faptul că mai devreme la IRIM au început cursurile pe tema UEE. În planurile imediate se află desfășurarea unui Joc de afaceri, în cadrul căruia studenții de la IRIM sînt invitați să modeleze activitatea organelor superioare ale Uniunii Economice Eurasiatice.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load