Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

La IRIM vor avea loc o serie de evenimente cu tematica integrării eurasiatice

10 feb. 2020,, 17:15   Politică
2722 0

La Institutul de Relații Internaționale din Moldova (IRIM), în comun cu Ambasada Federației Ruse în Moldova, vor fi organizate mai multe evenimente cu tematica integrării eurasiatice.

Subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii, pe care ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov a avut-o cu rectorul Institutului de Relații Internaționale,Valentin Beniuc, transmite Noi.md.

Potrivit Ambasadei Federației Ruse în RM, pe ordinea de zi a întrevederii au fost planurile de colaborare și dezvoltare a cooperării bilaterale inter universitare.

În detaliu s-a discutat desfășurarea unei serii de evenimente la IRIM pe tema integrării eurasiatice. Printre acestea se numără o masă rotundă cu participarea angajaților Comisiei Economice Eurasiatice, MAE al Rusiei, diplomaților acreditați la Chișinău ai misiunilor țărilor UEE, reprezentanților Administrației Președintelui și Guvernului Moldovei, deputaților Parlamentului, dar și a experților locali.

Trebuie remarcat faptul că mai devreme la IRIM au început cursurile pe tema UEE. În planurile imediate se află desfășurarea unui Joc de afaceri, în cadrul căruia studenții de la IRIM sînt invitați să modeleze activitatea organelor superioare ale Uniunii Economice Eurasiatice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?