TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Krasnoselski, despre negocierile de la Bratislava

Krasnoselski, despre negocierile de la Bratislava

Participanţii de la Conferinţa bavareză, precum şi de la recenta întîlnire de la Bratislava în formatul "5+2" nu au putut găsi un consens asupra unor probleme.


Despre aceasta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă la Moscova, preşedintele autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski


Potrivit agenţiei Infotag, el a calificat drept incorecte "tentativele părţii moldoveneşti de a aduce în discuţie la conferinţă probleme care nu au fost examinate la Bratislava".


"Probabil, partea moldoveană a scos în mod eronat la audierile bavareze acele probleme care absolut nu au fost discutate la reuniunea de la Bratislava. Acest lucru este absolut greşit. Trebuie să fim pregătiţi pentru discuţii. Trebuie să analizăm din timp subiectele incluse pe ordinea de zi. Aceste subiecte nouă nu ne-au fost propuse din timp. Nu le-am discutat", a spus liderul de la Tiraspol.


El consideră inoportun faptul de a politiza procesul de negocieri, deoarece încă nu a sosit momentul pentru aceasta.


"Iar acei politicieni care doresc să deschidă cel de-al treilea coş sînt neprevăzători şi pun procesul de negociere în situaţie de impas", a spus Krasnoselski.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load