X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Krasnoselski, către transnistreni: „Vocile noastre contribuie la viitorul Rusiei”

12 mar. 2018,, 11:40   Politică
3460 6

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski a făcut un apel către cetățenii ruși care locuiesc în regiunea transnistriană să participe la alegerile prezidențiale din Rusia, care vor avea loc pe 18 martie.

„Pe 18 martie, marea țară va treui să își aleagă președintele, cel care o va conduce spre un viitor demn, cel care va stabili orinetările de stat pentru următorii șase ani, pentru a proteja interesele Federației Ruse și ale fiecărui cetățean”, a declarat Krasnoselski potrivit Novosti PMR.

Liderul de la Tiraspol a mai menționat că în regiunea transnistriană locuiesc circa 220.000 de cetățeni ruși.

„Vocile noastre contribuie în mod semnificativ la viitorul Rusiei. Acest lucru a fost demonstrat de experiența campaniilor electorale anterioare, cînd fiecare al patrulea rezident rus, care locuiește în afara statului rus, a votat în secțiile deschise în transnistria. În 2006, poporul transnistrian a votat fără echivoc pentru independență și pentru aerarea ulterioară la Federația Rusă. Nu vom rupe tradițiile de prezență ridicată și ne vom aduce contribuția la alegerea președintelui Rusiei”, a mai subliniat Krasnoselski.

Menționăm că, pe teritoriul transnistriei pentru alegerea președintelui Federației Ruse urmează să fie deschise 24 de secții de votare, cu două mai multe față de alegerile parlamentare pentru Duma de Stat din 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?