Johannes Hahn s-a întîlnit și cu Pavel Filip. Despre ce au discutat

Johannes Hahn s-a întîlnit și cu Pavel Filip. Despre ce au discutat

Johannes Hahn, comisar european pentru politică de vecinătate şi negocieri de extindere, s-a întîlnit ieri la Chișinău și cu Pavel Filip, președintele fracțiunii PDM din Parlament.


În cadrul întrevederii, Filip i-a promis lui Hahn că fracțiunea pe care o conduce va insista, din opoziție, pe parcursul european al Republicii Moldova .


„Vom continua să facem opoziție constructivă în Parlament, susținînd proiectele care țin de Acordul de Asociere și de integrarea europeană și care aduc beneficii concrete pentru oameni”, a spus președintele fracțiunii PDM, potrivit unui comunicat expediat de reprezentanții PDM


Totodată, Pavel Filip i-a spus lui Johannes Hahn că PDM va depune toate eforturile pentru a-și consolida poziția de partid social-democrat european.


Potrivit reprezentanților PDM, comisarul Johannes Hahn a salutat depășirea blocajului politic pe cale pașnică și a accentuat rolul important al opoziției într-un stat democratic, care trebuie să fie o opoziție activă și constructivă. De asemenea, oficialul european a apreciat colaborarea de pînă acum și a exprimat încrederea că bunele relații vor continua.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load