Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Johannes Hahn s-a întîlnit cu PDM

3 iun. 2019,, 14:10   Politică
2576 2

Comisarul European pentru Politică de Vecinătate și Extindere, Johannes Hahn, se află astăzi într-o vizită la Chișinău.

Acesta a avut deja întrevederi cu Blocul ACUM, Partidul Socialiștilor, iar, potrivit unei declarații făcute de către Vitalie Gamurari, acesta a avut o întîlnire și cu Partidul Democraților.

„Pot să confirm că a avut loc întrunirea astăzi, nu am alte detalii. sînt planificate întruniri și cu ceilalți doi reprezentanți (n.r. Dmitri Kozak, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru Dezvoltarea Relațiilor Comerciale și Economice cu Moldova, și Brad Freden, directorul Oficiului pentru Afaceri din Europa de Est al Departamentului de Stat al SUA). Toate informațiile referitor vor apărea mai tîrziu într-un comunicat de presă al PDM. Eu detaliile nu le cunosc pentru că sînt vizite protocolare”, a precizat Vitalie Gamurari, pentru tv8.md.

Amintim că cei din PSRM au organizat astăzi o întrevedere cu Johannes Hahn. În urma acesteia, formațiunea a anunțat convocarea Consiliului Republican, în această săptămînă. Comisarul European s-a întîlnit astăzi și cu cei doi copreședinți ACUM, Andrei Năstase și Maia Sandu, cît și alți reprezentanți ai Blocului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?