COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jocul preferat al lui Plahotniuc este să divizeze deputații

Jocul preferat al lui Plahotniuc este să divizeze deputații

Fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, personal sună deputații democrați și îi convinge să părăsească formațiunea. Despre aceasta a povestit președintele țării, Igor Dodon, într-un interviu pentru Newsmaker.

„Știu că el personal sună deputații din parlament. Unii dintre ei mi-au spus acest lucru. Încearcă să îi convingă sau să îi amenințe ca să nu ia o decizie sau alta. Sunt sigur că Plahotniuc va încerca să-și ia revanșa.”, a declarat Igor Dodon.

Președintele mai spune că Vlad Plahotniuc încearcă să divizeze politicienii de dreapta și de stînga.


„Acesta a fost întotdeauna jocul lui preferat. Vreau să amintesc cum a fost în 2010, cînd negociam crearea unei coaliții de stînga, cînd ne-au tras pe sfoară, iar Plahotniuc a mers cu Filat și a devenit vicespeaker. În 2013, împreună cu Voronin a demis guvernul Filat, ca pe urmă să creeze o altă coaliție. Exact același lucru încearcă să facă și acum. Trebuie să fim foarte atenți în această situație. După felul cum vom proceda în lunile apropiate va fi clar dacă Plahotniuc are șanse prin instrumentele sale să întoarcă țara capturată.”, a mai spus Igor Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load