X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Jizdan, despre PAS și PPDA: „Ei fac jocuri ascunse cu hoţii miliardului”

27 mai. 2020,, 15:44   Politică
3892 6

Deputatul PDM Alexandru Jizdan se arată deranjat de lejeritatea cu care deputații PAS și PPDA acceptă să intre în combinații dubioase, implicate în furtul miliardului.

Într-un interviu acordat portalului popor.md, Jizdan face trimitere directă la grupul Pro Moldova și Partidul Șor.

“Niciodată nu-i voi înțelege pe acei care au venit în Parlament, strigînd „Hoţii miliardului – la puşcărie!”, iar acum fac cu ei jocuri ascunse. Deci, cît au costat declaraţiile şi promisiunile făcute alegătorilor?!”, a declarat Alexandru Jizdan.

Deputatul democrat mai spune că distrugerea actualei coaliții majoritare din Parlament ar provoca o criză politică majoră în țara noastră.

“Acesta ar fi un scenariu prost pentru ţară. Dacă la situația epidemiologică deloc ușoară şi la criza economică se va mai adăuga şi o criză politică, situația ar putea deveni una extrem de gravă. De aceea, trebuie să facem tot posibilul pentru a asigura în continuare o guvernare în condiții de stabilitate. Mai ales că în toamnă avem alegeri prezidențiale, care, ca şi oricare alt tip de scrutin, implică o mare doză de instabilitate”, mai spune Alexandru Jizdan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?