COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Sturza nu mai crede în opoziția de la Chișinău. Vezi ce a declarat fostul premier

Ion Sturza nu mai crede în opoziția de la Chișinău. Vezi ce a declarat fostul premier

Fostul premier Ion Sturza este din nou necruțător cu liderii opoziției din Republica Moldova. Într-o postare pe Facebook, Sturza scrie că dreapta politică este lipsită de idei şi antrenată în lupta de egoism şi orgolii.

“Astăzi, oamenii au nevoie de informare corectă, iar guvernarea de un „cerber" din partea societății. Veniți în ajutorul societății civile. Regret, dar trebuie să constat că opoziția politică astăzi este lipsită de idei, continuă să fie antrenată în lupta de egoisme și orgolii. Nimic nou...”, a scris Sturza.

Ion Sturza s-a remarcat şi anterior prin critici dure la adresa PAS şi PPDA. Înaintea alegerilor parlamentare noi din circumscripția Hîncești, fostul premier a luat în furci “pactul de neagresiune” între partidele de centru-dreapta, pe care îl discutau PAS, PPDA, blocul Unirea, PUN şi alte formațiuni de pe această parte a eșichierului.


“Cui îi dă în cap aşa prostii?! Doamna Maia, domnul Andrei – alungați consilierii proști naibii! Care pact de neagresiune? A fost cineva agresat? Este un pericol de război? Nu va mai înțelegeți. E ok, lucru cunoscut. Se întîmplă în politică. Urmați-vă calea”, a scris Ion Sturza, într-o postare pe Facebook.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load