COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Ceban, după închiderea secțiilor de vot: Sînt sigur că voi pune în aplicare toate planurile

Ion Ceban, după închiderea secțiilor de vot: Sînt sigur că voi pune în aplicare toate planurile

Candidatul PSRM Ion Ceban și-a început discursul după închiderea secțiilor de vot cu un mesaj de mulțumire pentru chișinăuienii care s-au prezentat la urne și au demonstrat că le pasă de viitorul capitalei.

A adus mulțumiri echipei care l-a ajutat în campanie și a muncit cu dedicație, familiei care i-a fost alături și jurnaliștilor care au informat cetățenii în campania electorală.

„Mi-am propus să vin cu soluții concrete pentru problemele pe care le are municipiul și eu știu că le vom rezolva împreună. Am o echipă care știe să pună în aplicare toate proiectele. Indiferent pentru cine vor vota astăzi locuitorii Chișinăului, eu voi respecta alegerea lor, dar sînt sigur că în viitorul apropiat vom pune în realizare toate planurile”, a declarat Ion Ceban.

Acesta și-a îndemnat contracandidații să-i sugereze proiecte, dacă acestea sînt benefice pentru oraș: „sînt deschis la ideile contracandidaților mei și dacă ele vin să completeze agenda mea, neapărat le voi pune în aplicare. Să nu uite nimeni de angajamentele făcute în campanie”, i-a îndemnat Ceban pe toți contracandidații săi din acest scrutin.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load