Ion Ceban a comentat posibila luptă cu Andrei Năstase pentru funcția de primar

Ion Ceban a comentat posibila luptă cu Andrei Năstase pentru funcția de primar

Vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban nu exclude posibilitatea că va participa la alegerile locale din acest an din Chișinău.

În cadrul unui interviu, Ceban a menționat că dacă Andrei Năstase va deveni adversarul său, el va încerca să găsească o limbă comună cu el. 
- Eu cred că vom găsi o limbă comună. Cred că aceasta va fi o campanie diferită, dacă se va dovedi că voi fi eu, de exemplu, și Nastase. Eu atunci chiar nu aș vrea să vorbesc despre "tancuri rusești" și "bande de jandarmi" sau despre alte lucruri, cînd nici Trump, nici Putin nu distrug asfaltul pe bulevardul Ștefan cel Mare. Vom vorbi despre cum putem dezvolta orașul. Cred că vom putea găsi o modalitate de comunicare care nu va deranja nici pe unul, nici pe celălalt. Și să învingă cel care are cel mai bun program, indiferent care dintre noi doi va fi cîștigătorul", a spus Ceban. În același timp, socialistul nu exclude faptul că alegerile locale pot fi un test pentru coaliție, informează Europa Liberă.

"Cred că vom avea destule abilități încît să a nu ne certăm cu reprezentanții blocului ACUM, pentru că mărețul scop de a schimba ceva în țară, este mai presus de oricice funcție", a concluzionat Ion Ceban. 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load