COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Internauții, dezamăgiți de PAS : Ați fost la guvernare și v-ați arătat potențialul

Internauții, dezamăgiți de PAS : Ați fost la guvernare și v-ați arătat potențialul

Cetățenii Republicii Moldova se arată dezamăgiți de prestația Partidului Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu. Ultima postare pe pagina oficială a formațiunii, despre echipa PAS, a fost luată în furci de internauți.

Natalia Proca le reproșează celor de PAS faptul că au fost ineficienți în perioada în care au participat la guvernare.

“Ați fost la guvernare și v-ați arătat potențialul, mintișoara și toate la un loc! Ați ratat șansa și nu mai aveți alta, nu v-o dă nimeni! Ne-ați convins de lașitate! Lăsați steagurile jos!”, a scris Natalia Proca.

De aceeași părere este şi Viorica Stratu, care se arată dezamăgită de faptul că Maia Sandu şi partidul pe care îl conduce nu face nimic pentru a ajuta medicii şi sistemul medical din țară.


“Decît aţi cheltui bani pe sponsorizări politice pe Facebook, mai bine ați ajuta medicii și sistemul medical din țară”, a scris Viorica Stratu.

Alți internauți regretă faptul că lidera PAS, Maia Sandu, se dă în spectacol şi încearcă să iasă la rampă cu orice preț. „Bine că mai sînt ocazii din astea ca Paștele, Crăciunul să se mai dea în spectacol. Am mai văzut persoane cu doua feţe da că asta mai rar”, a scris Tatiana Medinschi.

Iar Tatiana Pavliuc consideră că Maia Sandu dă dovadă de egoism şi în cere să plece din politică: “Ai pătat politica cu egoismul Dumneavoastră, plecați cît nu-i tîrziu din politică, nu sînteți bună de nimic, v-aţi bătut Joc de oameni”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load