X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

"Încă mai am datorii". Candu, despre apartamentul cumpărat de la Plahotniuc

10 ian. 2020,, 22:38   Politică
1895 0

Deputatul Adrian Candu spune că mai are datorii financiare față de nașul său de cununie, Vladimir Plahotniuc, fiindcă nu a reușit să achite tot prețul pentru apartamentul pe care l-a cumpărat de la acesta.

Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru unimedia.

Întrebat dacă e adevărat că deține toate proprietățile de pe strada Bulgară, care erau pînă în vara anului 2019 ale nașului său de cununie, Vladimir Plahotniuc, Adrian Candu a precizat că este un neadevăr și că acesta deține doar un singur apartament pe care l-a cumpărat de la nașul său.

„Nu este adevărat, nu sînt toate proprietățile, nici nu știu care sînt aceste proprietăți. Am cumpărat apartamentul în care am stat, l-am închiriat, l-am concesionat de la domnul Plahotniuc deja aproape 10 ani de zile. Am stat în acest apartament ultimii 9 ani de zile”, a declarat Candu.

Totodată, deputatul a povestit cum a avut loc procurarea apartamentului, în ce condiții și că inițial a stat în chirie în el, înainte de a-l cumpăra.


„Am avut o înțelegere, la început nu îmi permiteam să îl cumpăr, fiindcă nu vîndusem precedenta proprietate. Aveam un singur copil după aia a apărut al doilea și trebuia deja să schimbăm condițiile de trai și nu-mi permiteam financiar să cumpăr, atunci am acceptat propunerea ca să ne mutăm în chirie sau concesiune de folosință a apartamentului și, dacă vom ajunge la momentul potrivit cînd am să pot să-mi permit să-l cumpăr, am să-l cumpăr. Și decizia a fost de a cumpăra acest apartament”, a mai spus deputatul.

„Încă n-am plătit tot prețul, apropo, fiindcă mai am încă datorii față de dumnealui, dar este apartamentul în care am locuit. Nu-i nimic nou”, a conchis Andrian Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?