TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

"Încă mai am datorii". Candu, despre apartamentul cumpărat de la Plahotniuc

"Încă mai am datorii". Candu, despre apartamentul cumpărat de la Plahotniuc

Deputatul Adrian Candu spune că mai are datorii financiare față de nașul său de cununie, Vladimir Plahotniuc, fiindcă nu a reușit să achite tot prețul pentru apartamentul pe care l-a cumpărat de la acesta.

Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru unimedia.


Întrebat dacă e adevărat că deține toate proprietățile de pe strada Bulgară, care erau pînă în vara anului 2019 ale nașului său de cununie, Vladimir Plahotniuc, Adrian Candu a precizat că este un neadevăr și că acesta deține doar un singur apartament pe care l-a cumpărat de la nașul său.

„Nu este adevărat, nu sînt toate proprietățile, nici nu știu care sînt aceste proprietăți. Am cumpărat apartamentul în care am stat, l-am închiriat, l-am concesionat de la domnul Plahotniuc deja aproape 10 ani de zile. Am stat în acest apartament ultimii 9 ani de zile”, a declarat Candu.

Totodată, deputatul a povestit cum a avut loc procurarea apartamentului, în ce condiții și că inițial a stat în chirie în el, înainte de a-l cumpăra.

„Am avut o înțelegere, la început nu îmi permiteam să îl cumpăr, fiindcă nu vîndusem precedenta proprietate. Aveam un singur copil după aia a apărut al doilea și trebuia deja să schimbăm condițiile de trai și nu-mi permiteam financiar să cumpăr, atunci am acceptat propunerea ca să ne mutăm în chirie sau concesiune de folosință a apartamentului și, dacă vom ajunge la momentul potrivit cînd am să pot să-mi permit să-l cumpăr, am să-l cumpăr. Și decizia a fost de a cumpăra acest apartament”, a mai spus deputatul.

„Încă n-am plătit tot prețul, apropo, fiindcă mai am încă datorii față de dumnealui, dar este apartamentul în care am locuit. Nu-i nimic nou”, a conchis Andrian Candu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load