COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și ”prietenia” care îi leagă

Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și ”prietenia” care îi leagă

Igor Dodon spune că ar fi dușmanul de moarte al lui Vlad Plahotniuc și că l-a lipsit de prea multe lucruri, în luna iunie, încît să fie loc de relații bune între ei. Acestea și alte dezvăluiri au fost făcute de șeful statului în cadrul unui interviu exclusiv pentru UNIMEDIA.

Președintele țării a spus că nu vorbește cu fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc: „Categoric nu. Eu cred că sînt dușmanul numărul 1 al lui Vlad Plahotniuc. Nimeni din politicienii moldoveni, pe parcursul celor 27 de ani de independență, nu l-a lipsit de tot așa cum l-am lipsit eu în luna iunie”, a menționat Igor Dodon.

Întrebat de ce anume l-a lipsit pe Plahotniuc, Igor Dodon a precizat: „De posibilitatea de a influența lucrurile în Moldova. Dacă eu nu eram atît de ferm în luna iunie, dacă mă dădeam influențat, șantajat și speriat și dacă nu mergeam ferm pe poziție, Plahotniuc și acum controla situația în Republica Moldova. Niciun fel de relații între Dodon și Plahotniuc nu pot fi. Relații între Plahotniuc și ceilalți, Năstase, Maia Sandu, pot fi. Ei își pot găsi interese comune pe platforma de luptă împotriva lui Dodon. Vă spun ceva în premieră: atunci cînd era clar că Guvernul Sandu va cădea și că va fi Guvern minoritar, cîțiva deputați din Blocul ACUM le-au spus unor deputați socialiști că „luați seama că noi avem niște înscrieri de la Plahotnciuc și dacă Dodon o să-și facă de cap, noi o să-l punem la punct”.” Au încercat să mă șantajeze, fix metodele lui Plahotniuc.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load