X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Igor Dodon s-a întîlnit cu noul rector al USMF la Președinție

19 oct. 2019,, 11:02   Politică
5231 0

Starea actuală din cadrul celei mai importante instituții de studii superioare în medicină și farmaceutică din Republica Moldova a fost discutată de către Igor Dodon și noul rector de la USMF, Emil Ceban.

Șeful statului a adus mulțumiri lui Ion Ababii pentru buna activitate pe care a desfășurat-o pe parcursul ultimilor 25 de ani în calitate de rector al universității, el fiind cel care a contribuit semnificativ la consolidarea sistemului de învățământ în domeniul sănătății, dorindu-i succes în activitatea pe care o va desfășura în continuare, transmite Știri.md.

Igor Dodon l-a încurajat pe domnul Ceban și l-a asigurat de susținere deplină din partea instituției prezidențiale astfel ca USMF să se afirme și de acum încolo ca un mediu academic de excelență, cu standarde academice înalte.

Președintele țării a menționat faptul că instruirea cadrelor medicale profesionale are o semnificație strategică pentru sistemul sănătății din Republica Moldova de care depinde și calitatea serviciilor medicale din țara noastră.

În finalul întrevederii, Președintele țării a acceptat invitația de a vizita Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în timpul apropiat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?