COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Igor Dodon, lider la capitolul încrederii din partea cetățenilor

Igor Dodon, lider la capitolul încrederii din partea cetățenilor

Șeful statului, Igor Dodon, se bucură de cea mai mare încredere în rîndul populației. O arată rezultatele unui sondaj realizat de compania iDATA, la care au participat 1511 persoane

Politicienii în care respondenții au cea mai mare încredere sînt: Igor Dodon (17.2%), Maia Sandu (15.5%), Ilan Șor (2.8%) și Renato Usatîi (2.5%).

Din cei care sînt siguri de intenția lor de vot (eșantion 699 respondenți), la întrebarea, în ce politician din Republica Moldova aveți cea mai mare încredere, 37.2% din respondenți au afirmat ca au încredere în Igor Dodon, 33,5% din respondenți au încredere în Maia Sandu, 6,0% au încredere în Ilan Șor și 5.4% din respondenți au încredere în Renato Usatîi.


La situația ipotetică privind situația în care respondenții are fi să participe la alegerile parlamentare anticipate duminica viitoare, 17.5% din respondenți au afirmat că ar vota pentru PSRM, 15.1% ar vota pentru PAS și 4.6% ar vota PP Șor.

Studiul a avut loc în perioada 20 iunie - 4 iulie curent, la care au participat oameni din 477 de localități rurale și urbane diferite. Marja de eroare este de +-2,5%.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load