X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Igor Dodon l-a invitat pe omologul său leton să viziteze țara noastră

26 aug. 2020,, 18:15   Politică
2280 0

Igor Dodon a avut o discuție în format online cu președintele Republicii Letonia, Egil Levits. Șeful statului a relansat invitația pentru omologul său de vizita țara noastră în anul viitor.

“În cadrul dialogului am făcut un schimb de opinii cu privire la relațiile bilaterale, felicitîndu-l pe omologul meu leton cu marcarea în aceste zile a 29 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre statele noastre. Am apreciat dinamica pozitivă a raporturilor moldo-letone care continuă să fie active și în condițiile pandemice. În mod aparte, am exprimat gratitudine pentru asistența financiară acordată de Letonia țării noastre în diverse sectoare, precum și în combaterea pandemiei COVID-19. În acest context am fost unanimi în opinia că prin eforturi comune vom reuși să facem față provocărilor legate de criza pandemică care a afectat toată lumea”, a relatat președintele pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?